ASG Facebook Group |ASG Twitter |ASG Instagram |ASG Pinterest |ASG Flickr |ASG YouTube

Ogłoszenie: Iga Bunalska obejmuje stanowisko archiwisty

Z ogromną przyjemnością ogłaszamy, iż Iga Bunalska objęła stanowisko archiwisty w naszym zespole w ramach stałej współpracy. Iga dołączyła do Auschwitz Study Group ponad rok temu, zaczynając jako wolontariuszka i od tego momentu prowadziła w naszym imieniu badania w archiwum Muzeum Auschwitz-Birkenau.

Auschwitz Study Group

Iga Bunalska jest absolwentką studiów judaistycznych Uniwersytetu Jagiellońskiego i profesjonalnym tłumaczem. Mówi w kilku językach: angielskim, hebrajskim i jidisz.

Przez ponad ostatnich 12 miesięcy Iga zajmowała się w dużym stopniu nawiązywaniem i podtrzymywaniem kontaktów z wieloma przedsiębiorstwami i organizacjami, wspomagając nasze działania w ramach rozwoju marki ASG i jej reputacji. Stała współpraca, jaką wspólnie rozpoczynamy, jest owocem ogromnego zaangażowania Igi i jesteśmy zadowoleni, iż przyjęła ona naszą propozycję.

Jeśli poszukujesz wsparcia w ramach prac w archiwum, porady lub pomocy w projekcie, zapoznaj się z naszą ofertą. W razie dodatkowych pytań związanych z oferowanymi przez nas usługami, skontaktuj się bezpośrednio z Igą Bunalską pod adresem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Jeśli chcesz zostać wolontariuszem ASG, przeczytaj jak możesz nam pomóc.